Остатъците имат известен проблем с имиджа. Често се възприемат като

...
Остатъците имат известен проблем с имиджа. Често се възприемат като
Коментари Харесай

Как да извлечете максимума от вашите остатъци – и грешки при съхранението, които хората често допускат

Остатъците имат прочут проблем с имиджа.

Често се възприемат като тъжни късчета маруля или останки от храна в задната част на хладилника, които знаете, че би трябвало да употребявате, само че в действителност не наподобяват толкоз привлекателни. По време на война беше „ финансово вярно “ да се изразходват остатъците, изяснява Сю Куин, създател на новата готварска книга Second Helpings, само че това по-късно се промени.

„ Имаше интервал в През 60-те години, когато остатъците малко излязоха от модата, неизползването на остатъците за вечеря беше съвсем знак, че сте били междинната класа “, споделя тя.

Но нещата още веднъж се трансформират, в този момент, когато има „ съвършена стихия от екологични проблеми и финансови рецесии “, прибавя Куин, връщайки още веднъж светлината на прожекторите върху остатъците.

„ Целият ни разум е концентриран върху това в действителност да оценим храната, която имаме, и да ядем цялата. Просто има смисъл, нали нали? Има смисъл на всяко равнище да не хвърляме пари в кошчето, " изяснява основаният в Борнмът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР