Остатъкът от сезона на младежки футболен отбор на Сейнт Луис

...
Остатъкът от сезона на младежки футболен отбор на Сейнт Луис
Коментари Харесай

Сейнт Луис отменя сезона на младежкия футболен отбор, след като се твърди, че родител е застрелял треньора

Остатъкът от сезона на юношески футболен тим на Сейнт Луис беше анулиран, откакто се твърди, че родителят на състезател е прострелял треньора няколко пъти, тъй като не е сложил сина си като титуляр за тима, съгласно изказвания на града и полицията.

Властите реагираха на местопроизшествието на 10 октомври и откриха треньора, който е получил „ съществено физическо пострадване “ от изстрелите, съгласно евентуалната причина. Треньорът, който беше откаран в болница за лекуване, споделил на чиновниците, че родител, чийто наследник играе в тима, „ е бил смутен от него, че не започва сина му “, съгласно изказването.

Родителят се доближил до треньора и в последна сметка „ го прострелял няколко пъти “, до момента в който той бил невъоръжен, се прибавя в изказването.

Заподозреният, разпознат от полицията и архивите на пандиза като Дарил Браян Клемънс, е задържан и упрекнат в нахлуване от първа степен и въоръжено закононарушение, съгласно тези записи. Той е бил арестуван без гаранция до процеса, съгласно правосъдните регистри.

Службата на публичния бранител удостовери пред CNN в четвъртък, че съставлява Клемънс, само че отхвърли спомагателен коментар.

Полицията не е посочила името на треньора, само че локалните новинарски станции го разпознават като Шакил Латимор.

Латимор, който е треньор на тима на Bad Boyz, сподели на филиала на CNN KSDK, че е бил прострелян четири пъти и един път охлузен.

„ Все още имам фрагменти от патрони в тялото си, към момента го чувствам, само че с Божията благосклонност, дребосъче, аз съм блажен и към момента съм тук “, сподели той пред новинарската станция.

Съпругата на Латимор сподели на KSDK, че е пазила стрелбата му в загадка от трите им деца, до момента в който разбере, че той ще се възвърне.

Треньорът възразява против анулацията на тима от града

Шакил Латимор приказва с филиал на CNN KSDK в сряда, 18 октомври. Шакил Латимор приказва с филиала на CNN KSDK в сряда, 18 октомври. KSDK

Не единствено фамилията му Латимор чака с неспокойствие да прекара времето си. Той е подготвен да приказва още веднъж с екипа си.

„ Обичам тези деца. Искам да им кажа да вдигнат главите си. Ето по какъв начин наподобява един войник “, сподели той пред новинарската станция.

Той добави, че е отчаян от решението на града да спре тима му от City Rec Legends Football League, проведено от отдела за отдих на града.

„ Не знам за какво в действителност го направиха. Нашият тим е един от най-хубавите тимове в тази лига. Разочарован съм от тяхното решение “, сподели Латимор.

В изказване представителят на градската администрация на Сейнт Луис Ник Дън сподели: „ След поредност от произшествия, увековечени от възрастни, които приключиха със стрелбата във вторник (10 октомври), отделът за отдих реши да спре присъединяване на тима във футболната лига CityRec Legends. “

„ Правилата на лигата са въведени, с цел да подсигуряват отбраната на нашите младежи, участници на възраст от 5 до 13 години, и ние ще продължим да съблюдаваме разпоредбите, с цел да подсигуряваме, че този футболен сезон е безвреден и сполучлив “, добави изказването на Дън.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР