Остър коментар по повод терора на метежниците на Васил Божков

...
Остър коментар по повод терора на метежниците на Васил Божков
Коментари Харесай

Виден професионален протестър унищожи 15 души по блокадите в София и техните пиари

Остър коментар във връзка терора на метежниците на Васил Божков направи блогърът и протестър Асен Генов.

"Бабикян, Минеков, Хаджигенов...

Чуйте в този момент какво ще ви кажа. Моментално наградите хората да не вършат тъпанарщини (ползвам речника на премиера напълно съзнателно), в случай че не желаете да помогнете на Борисов да приключи мандата.

15 души (преброих ги лично) на кръстовището пред СУ не са барикадата на същото кръстовище през 1997 (нали вярно си припомням, че имаше такава през Виденовата зима?)

15 души в работен ден на обяд, когато всички са на работа. Това е полуда. Ченгетата стоят в профил, най-малко двойно повече и добродушно фасилитират „ общонационалния “ митинг на 15 души.

Какво си мислите, че печелите? Симпатии? Подкрепа? Булшит!

Съвсем скоро стотиците, евентуално хилядите, чийто всекидневен темп са объркали тези 15 души, ще ви псуват, без значение от остроумието и бабаитлъка ви. Не тъй като не желаят оставката на Борисов и Гешев, а тъй като обърквате ежедневния им темп с явно несъответстващи дейности.

Поне да бяха изпълнили асфалта. Не. 15 души безусловно. Цифром и словом: петнадесет.

За чий ви е (да употребявам отново структурите на премиера) да изнервяте хиляди с дейностите на 15 души? Вечер е друго (не приказвам за смисъл, а за образно влияние.

Армане, нали си специалист пиар? Мисля, че ме разбираш отлично). Тогава стотици изпълват едно или друго кръстовище. Преди дни една жена чакаше в колата си отново там, пред СУ. Съвсем другарски ѝ обясних, че няма смисъл да чака. Да обръща и да се връща по обходен маршрут. Тя обаче ме изненада: аз желая да седнал съм тук (беше към 20-21:00 ч.), тъй като поддържам митинга.

Тогава и СУ, и Орлов мост бяха очевидно цялостни с народ. Днес не беше по този начин. 15 души пред СУ и най-малко двойно повече полиция. Това, сигурен съм, че ме разбирате, е контрапродуктивно.

А пиарите на ГЕРБ сега отварят 30-годишно шампанско в чест на сполучливо приключилия (за първи път) 3-ти мандат на премиер-нападателя на Бистришките тигри.

Заради вашата нелепост и твърдоглавие да се изживявате като водачи и идеолози. Ако не проумеете това, рискувате да си спечелите все по-растящо отрицание. Не към идеята, а към метода, по който я споделяте.

А в този момент ме обявете за гербер. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР