Остър коментар на областния управител на София за протестиращите предизвика

...
Остър коментар на областния управител на София за протестиращите предизвика
Коментари Харесай

Илиан Тодоров обясни за изродите и алкохолизираната тълпа

Остър коментар на регионалния шеф на София за протестиращите провокира гневни реакции в обществените мрежи. Във Facebook профила си Илиян Тодоров назовава хората, които блокираха бул. "Ситняково ", „ изроди” и „ алкохолизирана тълпа”.

Това става няколко дни откакто пред Румънското посолство беше изпочупен автомобилът на зъболекарката Елена Мицева, която опита да премине през блокадата.

Областният шеф разясни, че написаното от него в обществената мрежа било в персонално качество и се е изказал не като политик, а като татко.

Квалификациите пък не се отнасяли за всички протестиращи, а единствено за хората, взели участие в случая. Илиян Тодоров стана регионален шеф от квотата на "Атака ", само че през зимата разгласи, че напуща партията.

Аз го написах и не знам за какво разгневи някой. В последна сметка аз го написах в качеството си не на регионален шеф, а на жител на България и в качеството си на родител. Защото за мен е безусловно недопустимо да бъдат унизени невръстни деца, да бъде изпочупена непозната благосъстоятелност заради някакви политически възгледи. Никой на никого не пречи да стачкува, само че не по този метод на крайности, тъй като жертва станаха две невръстни българчета. И в случай че това мое мнение разгневява някого, аз доста скърбя, само че може би би трябвало да остане и нещо човешко в нас. Аз не я познавам майката, само че тя не е нарушила нито един закон, разяснява Илиян Тодоров пред Нова телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР