Останките включват пилотската кабина, която все още съдържа телата на

...
Останките включват пилотската кабина, която все още съдържа телата на
Коментари Харесай

Американски военни водолази откриват останките на самолет Osprey край бреговете на Япония

Останките включват пилотската кабина, която към момента съдържа телата на петима от осемте членове на екипажа, които са били на борда на съдбоносния транспортен съд, съгласно специфичните интервенции на Военновъздушни сили командване.

Както японски, по този начин и американски екипи претърсваха водите към остров Якушима и „ реализираха пробив, когато техните надводни кораби и екипи за гмуркане съумяха да локализират останките дружно с главния фюзелаж на останките на самолета, “ оповестиха от Военновъздушни сили.

„ Водолазните екипи съумяха да потвърдят петима спомагателни членове на екипажа от първичния екип от осем души, които са взели участие в злополуката. “

Въздушните сили споделиха, че двама от петимата екипаж членовете, открити в понеделник, бяха извадени, като се добави, че има „ продължаващи взаимни старания за добиване на останалите членове на екипажа от останките “.

Военният клон избра да не разпознава петимата членове на екипажа. Преди това изобретение бяха открити останките единствено на един член на екипажа. Миналата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР