Останките на мъж, който е в неизвестност от повече от

...
Останките на мъж, който е в неизвестност от повече от
Коментари Харесай

Мистерия с труп от преди 22 години беше разкрита от Google Earth

Останките на мъж, който е в неопределеност от повече от две десетилетия, са били открити по необикновен метод. Колата, в която се намирало тялото му, бил снимана с Гугъл Earth, оповестява "Сън ".

Уилям Молдт бил на 40 години, когато липсващ от лицето на земята през ноември 1997 година след пиянска нощ в клуб в Лантана, щата Флорида.

Когато не се прибрал у дома, локалната полиция го оповестила за търсене, само че след време казусът бил разгласен за неразкрит.

Преди месец, обаче, някогашен гражданин на Гранд Айлс разглеждал остарялата си къща през Гугъл Earth. Когато нараснал изображението върху езеро, той забелязал потънала кола.

Той се свързал с сегашния притежател на къщата, който употребявал дрон, с цел да удостовери откритието. Направени били фотоси на бял автомобил, намиращ се тъкмо до брега на езерото зад къщата.

Когато служителите на реда изтеглили колата от водата, те разкрили вътре скелет. Бързо разбрали, че останките били на Молдт.

От полицията оповестиха, че се допуска, че Молдт е изгубил ръководство на колата и тя е паднала в езерото.

По време на първичното следствие преди 22 години нямало никакви улики, които да сочат към езерото. В последно време водите „ се разместили “, което разрешило колата да се вижда.

Според последните свидетелски показания, когато си тръгвал от клуба „ за възрастни “, Молдт не изглаждал пийнал и се качил самичък в колата си. Той бил спокоен човек, не излизал постоянно в клуба.







Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР