Останките на изчезнала жена от Тексас, видяна за последно жива

...
Останките на изчезнала жена от Тексас, видяна за последно жива
Коментари Харесай

Останките на изчезнала жена от Тексас са открити в хладилника на нейния приятел, казва полицията

Останките на изчезнала жена от Тексас, забелязана за последно жива преди повече от година, са открити натъпкани в ледник в дома на нейния другар, а полицейските документи разкриват, че той е заплашвал с цел да я убие на няколко пъти.

Чад Кристофър Стивънс, на 41, е упрекнат в подправяне на доказателства с желание да повреди човешки мъртвец във връзка със гибелта на 35-годишната Хедър Луиз Шваб, Маккини Полицията сподели.

Шваб е била обявена за изчезнала на 28 юни от майка си в Маккини, предградие на Далас–Форт Уърт.

На 12 ноември, по време на осъществяване на заповед за търсене в парцела на Стивънс е открито тяло в ледник, увито в „ значителни количества пластмасова обвивка “ в кухнята на дома, се споделя в клетвената декларация за ареста. Това тяло по-късно беше разпознато от кабинета на правосъдния доктор на окръг Колин като Шваб.

По време на изявленията с полицията Стивънс сподели, че Шваб е умряла в дома си на 26 юли 2022 година и той призна, че е скрил тялото й в хладилника, потвърждавайки, че не знае какво да прави с него, съгласно управляващите.

Загриженост на една майка

Майката на Шваб, Тамра Шваб, подаде сигнал за изчезнало лице за щерка си на 28 юли, съгласно клетвената декларация за ареста.

Тя сподели на полицията на Маккини, че щерка й е употребявала опиати и не е имала близки връзки с нея или други членове на фамилията, само че не е виждала или говорила с щерка си допълнително от година.

Тя сподели на управляващите, че знае, че щерка й има връзка и живее със Стивънс през последните няколко години.

Въпреки това, тя сподели на полицията, че Стивънс е насилвал и за който се твърди, че е нападнал Хедър в предишното. Майката сподели, че в „ многократни случаи в предишното “ Шваб й е казвал „ Чад ще я убие и ще скрие тялото й някъде “, се споделя в клетвената декларация за ареста.

Тамма Шваб сподели, че е била в контакт с комшия в региона на дома на Стивънс, който щеше да й даде настояща информация по отношение на визията на Шваб, само че й сподели, че не са виждали Шваб от няколко месеца, което накара Тамра да подаде отчет за изчезналото лице.

„ Тамра съобщи, че въз основа по отношение на предишното корист и нестабилна връзка, тя и други членове на фамилията имаха вяра, че Чад може да я е умъртвил, само че не съумяха да дават никакви доказателства за това, ” написа детектив в клетвената декларация.

След това детектив интервюира Стивънс, която сподели, че Шваб го е напуснала преди към година и той не я е виждал или чувал от този момент.

Притеснително позвъняване на щерка, което отвори случая

Нямаше следи при положение на намиране на Шваб до 3 ноември, когато Тамра Шваб сподели на полицията, че е чула от някогашната брачна половинка на Стивънс, която сподели, че Стивънс е умъртвил Хедър Шваб и я е погребал в задния си двор, се споделя в клетвената декларация за ареста.

Детектив. се обадил на някогашната брачна половинка, която живеела отвън щата в Оклахома, и тя сподели, че е разказала мненията за Шваб от щерка си, която е говорила със Стивънс предната вечер, на 2 ноември.

Детектив отиде в Оклахома, с цел да интервюира някогашната брачна половинка и щерка на Стивънс на 4 ноември. Дъщерята сподели на управляващите, че не е говорила постоянно с татко си, само че му се обадила на 2 ноември, с цел да му каже, че е бременна, само че той дал отговор, като се " доста разстроил “ и „ заплаши да убие бебето, в случай че тя не направи аборт и даже заплаши да я убие “, се споделя в клетвената декларация.

Дъщерята му сподели да не прави такива заплашителни изказвания, тъй като хората може да го одобряват на съществено, изключително откакто приятелката му Хедър Шваб беше изчезнала.

Стивънс я попита: „ О, значи мислиш, че аз съм я умъртвил? “ се споделя в клетвената декларация. След това той стартира да пита щерка си от кое място знае за задния му двор, че се твърди, че е бил изкопан и други неща, които не е загатнала, се споделя в документа.

„ След това Чад направи изказвания за това, че даже в случай че той беше направил нещо на Хедър, той щеше да получи единствено 5 години затвор за укриване на тялото и той знаеше това, тъй като [той] го беше проучил “, се споделя в клетвената декларация.

Твърди се, че Стивънс попитал щерка си „ по какъв начин тя знаех, че Хедър е в задния двор ", на което тя отговори, че не знае тази информация, а Стивънс отговори " саркастично ", " о, да, несъмнено го направих ", съгласно документите.

Откритието

Детектив се снабди с видео и фотоси на парцела на Стивънс, което накара проверяващите да отбележат „ няколко аномалии “ в задния двор, „ които представляваха интерес “.

Властите също се свързаха с друга някогашна другарка на Стивънс, която сподели, че той я е нападнал през януари.

На 12 ноември в дома на Стивънс е издадена заповед за обиск и той е задържан по заповед за нахлуване, обвързвана с някогашната му другарка.

По време на това претършуване управляващите откриха подозрителния ледник, опакован в пластмасова обвивка. В клетвената декларация за ареста се отбелязва, че единственият вход към кухнята е бил „ съмнително затворен и прикрит от останалата част от резиденцията с парче канара. “

По време на изявленията с полицията на Маккини Стивънс сподели, че Шваб е умрял на в дома му на 26 юли 2022 година и той не знаеше какво да направи, по тази причина постави тялото й в хладилника, се споделя в клетвената декларация.

Детективите откриха позвъняване за услуга на 17 август 2022 година, включващо Чад и Хедър, показваща, че жена размахва огнестрелно оръжие и мъж крещеше на мястото. „ Детективите считат, че е допустимо август да бъде по-точна времева рамка на случая “, се споделя в клетвената декларация.

Стивънс сподели на детективите, че е имало „ многочислени физически кавги “ сред него и Шваб и той „ заплаши да убие Хедър “ на няколко пъти. Той сподели на детективите, че на няколко пъти е мислил за „ осъществяване на опасността да убие Хедър “.

Клетвената декларация за ареста отбелязва, че по време на това изявление е имало признаци, че Стивънс „ не е бил изцяло прям “.

Стивънс е арестуван в ареста на окръг Колин с гаранция от $150 000. Не е ясно дали той има юрист.

Тази публикация е оповестена в началото на NBCNews.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР