Останки от предполагаеми извънземни същества бяха представени в Мексико.Членовете на

...
Останки от предполагаеми извънземни същества бяха представени в Мексико.Членовете на
Коментари Харесай

Уфолог показа тела на извънземни в Мексико

Останки от хипотетични извънземни същества бяха показани в Мексико.Членовете на Конгреса изслушаха свидетелски изказвания, че " не сме сами във Вселената ". Университетска лаборатория в Мексико е определила, че възрастта на мумиите е 1000 години. Учените настояват, че могат да потвърдят, че двете същества нямат човешко ДНК. Изслушването се организира часове преди дълго чаканата конференция на НАСА. Тази вечер от организацията би трябвало да разгласят дали имат доказателства за неиденфицирани анормални феномени.

Прилича на Ити от " Извънземното " на режисьора Стивън Спилбърг, само че не е! " Мумиите са същински ", твърди уфологът Хайме Маусан, който постави клетва пред конгресмените, че ще приказва единствено истината. По неговите думи, останките са открити на платото Наска в Перу през 2017 година. Малки са на растеж, с тебеширан цвят. Ръцете им са с три пръста.

Хайме Маусан, публицист: " Имаме работа с нехуманоидни екземпляри, които не са свързани с други типове в нашия свят. "

Установяването на възрастта на мумиите е направено от Националния самостоятелен университет на Мексико. От университета през днешния ден оповестиха, че са изследвали част от кожа, предоставена им от частен клиент. Произходът на останките, обаче, не е проучван.

Конгресмени настояха за повече научни доказателства.

" Винаги съм бил огромен последовател на актуалната просвета и сериозните, постоянни доказателства. Според мен, сходни презентации нямат място в Конгреса ", сподели Саломон Черторивски, член на Конгреса на Мексико.

Негови сътрудници, обаче, не са на това мнение.

" Да се надяваме, че това е първото събитие от серия сходни полемики ", сподели Серхио Гутиерес, член на Конгреса в Мексико.

Именно Гутиерес инициира чуването. Неговата упоритост е Мексико да се трансформира в първата страна, признала съществуването на извънземни.

Презентацията в мексиканския конгрес беше въодушевена от чуването преди два месеца в Конгреса на Съединени американски щати на някогашния боен водач Райън Грейвс. Грейвс през днешния ден приказва и пред мексиканските депутати.

" Убедени сме, че неидентифицираните аномални феномени са значим приоритет, освен за галактическата сигурност, само че и за научните проучвания ", сподели Райън Грейвс, някогашен боен водач, Съединени американски щати.

Изслушването в мексиканския конгрес провокира смесени страсти - от еуфория до насмешки. Скептици настояват, че мумиите не са същински. Появиха се догатки, че останките са конструирани от елементи от разнообразни животни и че главите най-вероятно са от лами.

И до момента в който Маусан търси още научни доказателства, феновете на Ити могат да си отдъхнат - сигурно e открито, че симпатичното извънземно от екрана не се е трансформирало в мумия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР