Останете в играта за по-дълго с 6.55“ екран и двудневен

...
Останете в играта за по-дълго с 6.55“ екран и двудневен
Коментари Харесай

Nokia пуска у нас смартфон с почти 7 инча екран

Останете в играта за по-дълго с 6.55 “ екран и двудневен живот на батерията

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, разгласи, че Nokia 5.3 е разполагаем в комерсиалната мрежа у нас на целесъобразна цена от 379 лв.. Nokia 5.3 разполага с четворна камера, мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 665 и емблематичния за марката двудневен живот на батерията. С четворната камера, захранвана от изкуствен интелект, можете да заснемете съвършения кадър, без значение къде се намирате, даже и при слаба осветеност, с помощта на Нощния режим.

С широкоъгълните и макро лещите пък можете да вършиме близки фрагменти или огромни, обхващащи цялата панорама фотоси. А с огромния си 6.55‘‘ екран Nokia 5.3 дава опция да гледате обичаните си излъчвания и да играете игри през целия ден. Nokia 5.3 е едно устойчиво устройство с впечатляващ скандинавски дизайн, предлага се с Android ™ 10 и обезпечава на почитателите по-бърз достъп до Гугъл Assistant посредством специфичния бутон.

Юхо Сарвикас, Главен продуктов шеф, HMD Global: „ Nokia 5.3 е неповторим артикул за нас, защото предлага доста нововъведения за смарт телефон в този ценови клас. Целта ни беше с него да дадем на почитателите устойчиво устройство, което им разрешава по едно и също време да основават и да се любуват на наличие по друг от досегашния метод. С AI-захранваната четворна камера, както и с дебюта на мобилната платформа Snapdragon ™ 665 при телефоните Nokia, Nokia 5.3 е вълнуваща опция за нас да предоставим развлекателен и изобретателен артикул на повече хора по целия свят. “

Четворна камера с новаторски изображения от AI, с цел да заснемете всичко

Открийте нови способи да улавяте значимите за вас моменти. Nokia 5.3 е първият смарт телефон от серията Nokia 5, който разполага с новаторска четворна камера за зашеметяваща снимка. Основната 13MP камера ви разрешава да вършиме страхотни фотоси във всяка обстановка, до момента в който ултра широкоъгълната и макро лещите ви оказват помощ да уловите обекта по-близо от всеки път или да обхванете цялостен естествен пейзаж. Устройството предлага основаването на изображения от изкуствен интелект, както и интелигентни принадлежности за страхотни фотоси. Нощният режим ви дава опция да заснемате оптималния кадър даже при слаба осветеност. Комбиниран с усъвършенствани Боке резултати и датчик за дълбочина, обектът ви в действителност ще се откроява в портретите.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР