Останалите четирима депутати от ПП Атака стават независими и излизат

...
Останалите четирима депутати от ПП Атака стават независими и излизат
Коментари Харесай

Всички атакисти напускат Обединените патриоти

Останалите четирима депутати от Политическа партия " Атака " стават самостоятелни и излизат от групата на " Обединени патриоти ". Новината заяви депутатът от " Атака " Явор Нотев на брифинг в Народното събрание.

" Атака " поставя начало на работа на членовете на партията, което следва правилата и концепциите на партията . Депутатите от " Атака " са дружно тук и в този момент. Ние сме зад нашия водач и за реализирането на партийната стратегия, акцентира Явор Нотев.

" Време е към този момент да се поздравим: " Атака, победа ", съобщи той.
 Радев към властта: Времето за смяна изтича, улицата ще опустоши статуквото
Радев към властта: Времето за смяна изтича, улицата ще опустоши статуквото

Иска министър председателят да идва най-малко един път месечно в Народното събрание

Изгонването на трима членове на " Атака " от парламентарната група на " Обединени патриоти " докара до понижаване броя на групата и отпадането на партията от четвърто място в Народното събрание , недоволства Нотев.

Нотев възприема като насмешка предлагането от страна на новото управление на Оперативна програма депутатите от " Атака " да запазят участието си в парламентарните комисии като представители на обединението.

По думите на Нотев това, което е останало от групата на " Обединени патриоти " след позорното изпъждане на Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов, не е това, за което са дали своят вот българските жители.

Четиримата депутати напущат групата след поредност от дейности и решения след завръщането на водача на НФСБ Валери Симеонов в Народното събрание . " Неговото завръщане в Народното събрание стана след няколко месечни митинги, напомни Нотев и нападна Валери Симеонов, че той е намерил " своето място в българския парламент, сякаш тази свещена постройка е подслон за провалени политици ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР