Останалите 66% от анкетираните момичета признават, че са неуверени в

...
Останалите 66% от анкетираните момичета признават, че са неуверени в
Коментари Харесай

Само 32% от българките се чувстват красиви

Останалите 66% от интервюираните девойки признават, че са неуверени в хубостта си. И въпреки всичко, 71% мислят, че това, което прави една жена красива, е нейната вътрешна убеденост, мощ и успокоение. Това бяха единствено част от резултатите, които от Dove споделиха на събитие, с което означиха финала на тазгодишната си акция. Той бе даден и с издаването на „ Книга за същинската хубост “, която споделя историите на 10 български дами през погледа на някои от най-вдъхновяващите писатели на България. По време на представянето гостите се любуваха и на галерия с техни фотографии, уловили миговете на тези прочувствени срещи.

Кампанията търси историите за същинската хубост “ съумя да допре над 4000 дами от всички точки на България, на възраст от 16 до над 65 години. Те споделиха персоналните си и извънредно прочувствени истории чрез попълване на особено създадена анкета на www.dovemybeauty.bg. От тях бяха определени 10, които се срещнаха персонално с писателите Теа Денолюбова, Ралица Генчева, Деси Нико, Ралица Стоянова, Елица Мавродинова, Радослав Гизгинджиев и Росен Димитров , които имаха задачата да опишат гледните си точки за красотата в същинските истории на своите вдъхновяващи героини. И можем да ви кажем, че всяка една от тях би трябвало да бъде прочетена! 



„ Книга за същинската хубост “ можете да откриете изцяло гратис в книжарници „ Сиела “ до 18-ти юли или да я изтеглите в електронен вид от https://dovemybeauty.bg/real-beauty-book.

Книгата цели да ни помогне да погледнем на себе си с нови очи и да открием хубостта в личните си истории. „ Нашата задача е да подкрепим дамите в неравната борба със стандартите, които им пречат да се усещат красиви такива, каквито са “- разяснява Леонора Шокордова от Dove България. „ Резултатите от изследването ни потвърждават, че интуитивно българските дами знаят истината: хубостта идва от вътрешната страна. Целта на тази акция е да им даде нова убеденост в тази истина, с цел да се усещат красиви освен при специфични условия, а всекидневно и ежеминутно. “

 
Петя Пандулева-Биковска: " Да се усещам красива е странствуване "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР