Останаха по-малко от две седмици до появата на една от

...
Останаха по-малко от две седмици до появата на една от
Коментари Харесай

Starfield ще получи и New Game+

Останаха по-малко от две седмици до появяването на една от най-чаканите игри на 2023 – Starfield. Bethesda обаче не са спрели да ни подават нова информация и видео към тяхното звездно премеждие и първо автентично IP за последния четвърт век. Тази стана ясно, че в играта ще участва нещо, на което мнозина се надяваха – играта да има New Game+ режим. Не единствено, че ще има тази характерност, ами и тя ще е поднесен по реформаторски метод, който ще се хареса още повече на геймърите. За това признава Сам Уайт от GQ в материал, отдаден на Starfield и диалог с шефа на Bethesda Тод Хауърд.

„ Starfield доставя най-реалистичното ролево прекарване на Bethesda Game Studios от Oblivion (2006). Играта ви дава гъвкавостта и опциите да си изградите неповторима идентичност и даже прибавя неповторим и трогателен прочит на New Game+ режима, с цел да предизвика продължителна и многократна игра “, написа Уайт.

И макар че клюки, че Starfield ще предложи подобен режим, то удостоверение за това нямахме до този миг. И въпреки и да не идва от самите Bethesda, то обстоятелството, че обявата на GQ сигурно е предходна утвърждението на Хауърд подсигурява достоверността на новината. Но какъв брой ли ще отнеме на един човек да стигне до New Game+? Вземайки поради големи светове, създавани преди, като този на Skyrim да речем, то е евентуално това да ви коства не седмици, а месеци.

Преди време се беше появила предварителна информация, че играта евентуално ще отнеме към 120 часа за главните действия в нея. Но думите на един управител в студиото, изказани неотдавна пред публиката на Gamescom ни дават повече изясненост за това, което може да чакаме. Пит Хайнс, вицепрезидент на Bethesda споделя по време на едно от интервютата, които даде в Кьолн, че е прекарал към този момент 150-160 часа в игра на Starfield. И това, добавя Хайнс, не е стигнало дори да се приближи до това да види или направи всичко, което може да се види и направи в играта. „ Има толкоз доста неща, които преднамерено не съм направил. Разправяме на всички какъв брой в действителност е тази игра и хората, които към този момент са я играли… едно от нещата, които ни споделят е: „ Да, не се майтапеше. Не мога да допускам какъв брой е огромна в действителност “, разяснява той.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР