Останаха още няколко месеца до стартирането на Disney+. Вече доста

...
Останаха още няколко месеца до стартирането на Disney+. Вече доста
Коментари Харесай

Първи трейлър на сериала от Междузвездни войни

Останаха още няколко месеца до стартирането на Disney+ . Вече много се вълнуваме, тъй като студиото разгласи една дузина нови сериали, които ще са част от наличието на стрийминг платформата.

Първи взор към The Mandalorian с Педро Паскал

Вселената на " Междузвездни войни " се уголемява

Един от тях е от света на " Междузвездни войни " и към този момент сме му обръщали внимание. Става дума за The Mandalorian , а Disney използваха D23 Expo, за дадат на почитателите и първи филмов откъс.

От него, несъмнено, не се разкрива изключително доста от сюжета, само че несъмнено ни зареди с неспокойствие да го забележим и ни потопи в атмосферата. Сериалът ще наблюдава меко казано неспокойния живот на загадъчния ловджия на глави, който всички познават като The Mandalorian.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Mandalorian (@themandalorian) на Авг 23, 2019 в 6:02 PDT

В неговата роля ще забележим Педро Паскал , който сме гледали в Game of Thrones и Narcos. Въпреки съществуването на филмов откъс към момента не знаем съвсем нищо за The Mandalorian, като се изключи че е мистериозен стрелец със подозрителен морал. Пред IMDb Паскал показа, че героят му е същинско неприятно момче и е въодушевен от сходни персонажи от филми като " Седемте самураи " (1954 г.) и " За шепа долари " (1964 г.).

По думите му The Mandalorian ще бъде човек без лице, което ни кара да мислим, че по този начин и няма да го забележим без другояче супер яката му ризница, която ни припомня на тази на Джанго Фет.

Пред The Hollywood Reporter Джон Фавро, който е продуцент и сценарист на сериала, показа, че задачата е към вселената на " Междузвездни войни " да бъде добавена по-тъмна част в лицето на The Mandalorian.
 Disney+ и по кое време ще бъде пусната стрийминг платформата
Disney+ и за България

Всичко наподобява много обещаващо за Disney+

Действието в сериала ще се развива по-късно в " Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите " (1983 г.), а режисьори на обособените епизоди ще бъдат Тайка Уайтити, Брайс Далас Хауърд, Дебора Чоу и други. Все още не е публично доказано, само че се чака Disney+ да не следва формулата на Netflix и да пуска по един епизод на седмица.

Колко милиона са похарчили Disney+ за сериала от " Междузвездни войни "

The Mandalorian дава сериозна поръчка

Както и да се получи, ще сме удовлетворени, а напълно скоро и ще разберем, тъй като премиерата на The Mandalorian е планувана за 12 ноември .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР