Останаха два дни до старта на Най-масовото правене на пица

...
Останаха два дни до старта на Най-масовото правене на пица
Коментари Харесай

Два дни до най-масовото и вкусно благотворително събитие във Варна

 Останаха два дни до старта на " Най-масовото правене на пица Маргарита навън “ – втора част, проведено от началник Анатоли Колев. Събитието е на 7 септември /събота/ от 11:00 часа на Морска гара, пред ресторант " Стария Чинар “. Това е второто издание на благотворителното събитие на един от най-известните майстор-пицари у нас и вицепрезидент на " Българска Асоциация на пицарите “ – Анатоли Колев, и този път се организира под мотото " Деца оказват помощ на деца “.

Ето какво още оповестяват уредниците:

Всички събрани средства от таксата за присъединяване - 10 лв., ще бъдат дарени на Специално учебно заведение за възпитаници с нарушено зрение " Проф. доктор Иван Шишманов “ във Варна. Каузата този път е предизвикана от желанието ни да помогнем на близо 150 възпитаници с голям брой увреждания от 1 до 12 клас в учебното заведение, да имат нови музикални принадлежности, с  които да организират лечението си. Училището разполага с оборудван кабинет по музикална терапия, само че заради спецификата на болесттите на децата, инструментите са към този момент неизползваеми.

Най-масовото правене на пица Маргарита - втора част, се случва с общителното подпомагане на заведения за хранене " Стария Чинар “, които ще дадат и ваучери за наградени в лотария участници в края на събитието. Истинските италиански брашна " 5 сезона “, с които работи началник Колев, и доматения сос за пица " Мути “, и този път ще бъдат предоставени безплатно, както и вкусната италианска моцарела, без която пиците не са същите. 

Специално за благотворителното събитие на началник Колев, от Германия идва гост-готвачът Атанас Вутов, с който всеки искащ ще може да направи неустоми бургери, каквито обичат някои от най-известните в света звезди. Атанас Вутов готви в звездния ресторант на господин Алфонс Шубек за ФК " Байерн Мюнхен “, за Никол Шерцингер, за Роби Уилямс, за Наоми Кембъл и " Ангелите “, за Арнолд Шварценегер и други мега звезди. Шеф Вутов се развива в гурме кухнята и от края на годината ще е в един от топ 5-звездните хотели в Австрия.

Ще чакаме на Морска гара в 11 часа в събота всички деца и възрастни, които желаят още веднъж да създадат същинска италианска пица под управлението на началник Колев и до момента в който се учат и забавляват, да оказват помощ на деца със специфични потребности да " чуват “ и " виждат “ света.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР