Останах с впечатлението, че Тръмп взе предвид аргументите на Русия,

...
Останах с впечатлението, че Тръмп взе предвид аргументите на Русия,
Коментари Харесай

Путин: Тръмп взе предвид аргументите на Русия за ненамеса в изборите в САЩ

Останах с усещането, че Тръмп взе поради причините на Русия, че не се е намесила в изборите в Съединени американски щати, сподели съветският президент Владимир Путин, представен от
Ройтерс.

Заключителна декларация на Г-20 за климата и какво още се случи на срещата на върха
 
След първата среща с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Путин изрази убеденост, че са се основали предпоставки за възстановяване на връзките сред Москва и Вашингтон.
Русия не има намерение да се намесва в изборите в Германия, разгласи Путин, представен от ТАСС.
 
" Казах ви, ние и в Съединени американски щати не се се намесвали, за какво и тук да си сътворяваме проблеми ", сподели съветският държавен глава пред публицисти на конференция след края на срещата на високо ниво на Г-20 в Хамбург.

Тръмп дефинира срещата си с Путин като страхотна
 
Ние имаме положителни отношение с Федералната република, това е най-големият ни търговско-икономически сътрудник в Европа и един от водещите ни търговски сътрудници в света, съобщи Путин.
 
Позицията на Вашингтон по споразумяване на сирийската рецесия стана по-прагматична, сподели съветският президент.
 
Във връзка със Сирия на процедура с всички мои събеседници обсъждахме този въпрос. Дали позицията на Съединени американски щати се е трансформирала или не? Струва ме, че тя стана по-прагматична, отговори Путин на въпрос на ТАСС.
 
Интересите на народите на Русия и Украйна са едни и същи, само че тези на политиците в Киев са разнообразни, означи той.

Историческа среща сред Тръмп и Путин (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Руският президент, представен от ТАСС, сподели още, че двете страни са заинтригувани да си сътрудничат и да си оказват подпомагане за развиването на своите стопански системи. Само че политиците в Украйна са на мнение, че това може да се пренебрегне, и на " тях им остана единствено една стока, с която те сполучливо търгуват - русофобията ", сподели Путин.
 
Той упрекна още ръководещите в Киев, че водят политика на разделяне сред Русия и Украйна в гонене на тесните си ползи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР