„Останах с впечатлението, че Христо Иванов знае какво искаше да

...
„Останах с впечатлението, че Христо Иванов знае какво искаше да
Коментари Харесай

Кирил Радев: Мисля, че Христо Иванов знае какво искаше да му каже Ламбовски

„ Останах с усещането, че Христо Иванов знае какво искаше да му каже Ламбовски и това е повода той не желае да организира този диалог. Задавам въпросите към него по отношение на случката на „ Орлов мост”, тъй като считам, че е значимо да знаем посланията на хората, които желаят да ръководят България. Цялата тази обстановка ми се стори странна и мисля, че би трябвало да бъде разяснена”. Това сподели един от участниците в митингите – Кирил Радев, представен от NOVA.

Той добави, че е получил отговор в обществената мрежа, само че не го приема за приемлив. „ В рамките на идващия ден имаше две изявленията на Христо Иванов, които се разминаваха по съдържание”, споделя Радев.

„ В живото си предаване Христо Иванов два пъти дава обещание, че след излъчването ще приказва с Ламбовски, а по-късно споделя, че такова нещо не се е случило. Не виждам, за какво не го е направил, откакто не се тормози от подобен диалог и още повече, че е обещал”, добави Кирил Радев.

Александра Стеркова от младежката организация на „ Да, България” счита, че това са елементарните опасности на живите връзки. „ Всякакви хора могат да дойдат и да кажат каквото си пожелаят. Ние нямаме някакво терзание във връзка случилото се. Наблюдава се една целенасочена офанзива против Христо, само че ние сме подготвени”, споделя тя.

Кирил Радев съобщи, че не желае да бъде краен в нито една посока на диалога. „ Предлагам всеки един, който се интересува от обстановката, да я изгледа детайлно. Освен вербалното държание на участниците, можем да проучваме и жестовете им”, предложи той.

„ Желанието ми е и да мога да отбелязвам митинга. Правя това с камера и микрофон, като се старая да беседвам с разнообразни протестиращи. Бях на събитието на ГЕРБ, като кореспондент. Там получих голям брой удари, като е формирано и произвеждане ", добави Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР