Остана само една седмица до официалния анонс на серията смартфони

...
Остана само една седмица до официалния анонс на серията смартфони
Коментари Харесай

Няколко снимки с Honor 20 Pro показват възможностите на нощния режим и F/1,4 камерата

Остана единствено една седмица до формалния анонс на серията смарт телефони Honor 20 и компанията сподели три фотоси, направени благодарение на топ-модела Honor 20 Pro. Двете от тях са направени с главния 48 МР датчик в режима AIS Super night. Третата фотография е направена със датчика с широкоъгълна оптика.



Смартфонът Honor 20 Pro подчертава на първо място на фотографските благоприятни условия, като това е първият мобилен телефон в света, който съчетава 48 МР фотосензор и светлосила F/1,4 . И още, Honor удостовери, че интензивно ще се употребяват логаритми с изкуствен интелект за изчистване на изображенията, както и че фотометричната система също ще бъде подкрепена от ИИ.



Що се отнася до широкоъгълната камера , EXIF данните демонстрират, светлосила F/2,2 и фокусно разстояние 17 мм. Това значи, че се употребява 1/3,2-инчов датчик. Какви тъкмо са оптичните и фотографските параметри ще разберем след формалния анонс.



Основни механически характерности на камерата на флагманския смарт телефон Honor 20 Pro:
AIS (Artificial Image Stabilization, изкуствена стабилизация на изображението) при нощния режимСветлосила F/1,4 – №1 в индустриятаРезолюция 48 МР, подкрепена с неестествен интелектИИ фотометрична система
Презентацията на Honor 20 и Honor 20 Pro е оповестена за 21 май и към този момент обичайно ще се състои в Лондон. Според изтеклата наскоро информация, началната цена на Honor 20 ще бъде $390, а началната настройка на Honor 20 Pro ще коства $535
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР