Остана още съвсем малко до пускането на PlayStation 5 в

...
Остана още съвсем малко до пускането на PlayStation 5 в
Коментари Харесай

Как PlayStation 5 ще направи баскетбола още по-добър

Остана още напълно малко до стартирането на PlayStation 5 в продажба и след всички нововъведения в конзолата, за които знаем досега, няма по какъв начин да не ни сърбят ръцете да се докоснем до нея.
 Sony Playstation 5, Microsoft Xbox Series X, какъв брой ще костват конзолите и по кое време ще се появят
Колко ще костват Playstation 5 и Xbox Series X

Защото Коледа не е толкоз надалеч

Още по-хубавото е, че някои от обичаните ни игри ще бъдат пуснати със специфични издания, пригодени към новата подпора на Sony. Една от тях ще бъде NBA 2K21 .

И напълно предстоящо тя ще бъде пипната и усъвършенствана. Геймплейът ще бъде модернизиран, като разработчиците са се концентрирали върху дриблирането и по какъв начин то да бъде оптимално реалистично.

Играта без топка и физическите контакти сред играчите също ще са по-добри от това, с което сме привикнали досега. Според 2K, компанията разработчик на играта, технологията на новото потомство конзоли им развързва ръцете в доста аспекти.

Майк Уанг, който дава отговор за геймплея, пък споделя, че адаптивните тригери на DualSense са им дали опцията да създадат играта по-трудна и реалистична. Когато даден състезател е изтощен и владеем топката с него или тичаме, ще усещаме противодействие, натискайки бутона за спринт.
 PlayStation 5, DualSense и по-голяма ли ще бъде батерията на новия джойстик
Какво знаем за батерията на DualSense

PlayStation 5 идва напълно скоро

По този метод сигурно ще сме доста по-ангажирани в играта. И тук огромно значение ще имат качествата и статистиките на всеки един състезател. NBA 2K21 ще бъде пусната в продажба при започване на месец ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР