Оспорвани двубои по карате киокушин по правилата на нова професионална

...
Оспорвани двубои по карате киокушин по правилата на нова професионална
Коментари Харесай

Оспорвани битки по карате киокушин ще гледаме на SENSHI 3

Оспорвани дуели по карате киокушин по разпоредбите на нова професионална лига по карате киокушин чакат публиката на третото издание на SENSHI. То ще се организира на 4 и 5 юли в черноморския курорт Камчия, като в него за шампионски купи ще се борят трима българи - Николай Йоргов, Петър Стойков и Искрен Иванов. Двама от тях към този момент са се били на предходните две издания от новата верига церемония вечери, а Искрен Иванов за пръв път ще се качи на кръга на SENSHI.

Искрен ще се бие против руснака Кирил Григориев в категория до 65 кг. В същата килограмова категория ще се играят още 4 мача по разпоредбите на KWU International Professional League - фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са разрешени даже хвърляния и удари с лакти. Боецът от град Трявна е първенец по карате киокушин, само че има присъединяване в професионални ММА гали, като има и медали от шампионати по граплинг.

При представителите под 75 кг българската чест ще пази Петър Стойков, който е играч на столичния клуб „ Армеец “. Той е нееднократен републикански първенец по кикбокс и карате киокушин, международен и европейски първенец по муай тай, има и сребърен орден от международно състезание по киокушин за юноши старша възраст. Стойков към този момент се слави с една победа на професионалния кръг на SENSHI. На предходното издание на галата през април в „ Арена Армеец “ той за пръв път игра по разпоредбите на новата професионална лига по киокушин. Тогава българинът записва безапелационна победа с 3:0 съдийски гласа над Омар Магомедов от Русия. Сега Стойков ще се бие против Сухроб Назаров от Таджикистан, а при победа ще спори с по-добрия от двойката Павел Черепанов (Русия) - Хаик Качиян (Армения). В същото време следва да забележим още веднъж Омар Магомедов в дуел против Алишер Карменов от Казахстан (кат. до 65 кг).

Третият българин, който ще се бие на SENSHI – Николай Йоргов, ще се изправи против обещаващия войник от Бразилия Маркос Зинхани в категория до 80 кг. Това е третият път, в който Йоргов ще се съревновава на професионалния кръг на церемония вечерта, и първият път, в който ще се бие по разпоредбите на KWU International Professional League. До момента той е записал две победи на SENSHI в кикбокс срещи. През февруари във Варна Йоргов надви за по-малко от 20 секунди с нокаут над Митко Ашкилов от Македония, а през април в София победи възпитаника на кикбокс легендата Петер Артс - Томас Дуве.

Новото предизвикателство пред Йоргов не е по никакъв начин малко. Бразилецът Маркос Зинхани също има опит на кръга на SENSHI. В зала „ Арена Армеец “ напролет той игра против българина Кристиян Георгиев. При триумф против Зинхани, Йоргов щe се бие против спечелилия в двойката Андрей Чехконин (Русия) – Мохамад Асади (Иран).

Целият чоп на боевете в третото издание на SENSHI може да видите ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР