Особено популярно лице е успяла да привлече Продължаваме промяната за

...
Особено популярно лице е успяла да привлече Продължаваме промяната за
Коментари Харесай

Ицо Хазарта се изправя срещу Бойко Борисов на изборите

Особено известно лице е съумяла да притегли „ Продължаваме промяната ” за парламентарните избори. Това е рапърът Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта. Новината заяви самият реализатор във Facebook, който до наскоро беше прочут като симпатизант на " Демократична България ".

Петров споделя, че преди няколко седмици му се е обадил Кирил Петков – единият от водачите на обединението, с молба за среща в „ изследователския център, където той работи ”. „ Познавам много български политици и почтено казано – бях сюрпризиран. Изненадан както от метода, по който този човек разсъждава, по този начин и от обстоятелството, че за първи път виждам сходна персона в българския политически живот ”, приказва възхитено той за някогашния длъжностен министър.

След което изяснява претекстовете си да се впусне в политиката: „ Изпитвам същински смут от мисълта, че един ден ще се обърна обратно и ще видя по какъв начин в никакъв случай не съм посмял да пожертвам своя прекрасен живот в името на нещо по – огромно и значимо. Никога не се пробвах да оказа помощ на страната, която ми даде всичко, а аз не ѝ дадох нищо. Седя и си споделям – не се занимавай с идиоти. Да, само че идиотите нямат нищо срещу да се занимават с мен. С децата ми, с околните ми, с приятелите ми. С хората, поради които ме има мен. ”

Имало е и други диалози с Петков и съидейника му Асен Василев, а най-после идва решението – да одобри да оглави листата на Политическа партия в 25-и избирателен регион в София град. Това го изправя против водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР