Особено близък партньор на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български

...
Особено близък партньор на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български
Коментари Харесай

Антон Тодоров разкри кой се заиграва със стабилността на държавата

Особено непосредствен сътрудник на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила в „ Техноимпекс “ и татко на водача на партията на Кунева Движение България на жителите се заиграва със стабилността на страната.

Това твърди Антон Тодоров с пост в обществените мрежи.

Той показва чуването на основния прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила пред депутатите от комисиите по бюджет и по вътрешна сигурност по отношение на инспекцията на осведомителната система на Агенция "Митници " и установените недостатъци по сигнала на газовата асоциация, когато стана ясно, че няма данни за манипулиране на записи в БАЦИС - митническата акцизна осведомителна система, и по тази причина прокуратурата не е образувала досъдебно произвеждане.

„ Няколко часа по-рано изпълнителният шеф на Българската петролна и газова асоциация Андрей Делчев упрекна в утринния блок на bTV, че за 6 месеца от българската акцизна централизирана осведомителна система (БАЦИС) са изчезнали към 300 000 преводи, което означавало стотици милиони левове, защото зад всяка трансакция стояла влакова комбинация или танкер с горива. "Данни за манипулиране на записи може да изнасят в тв студиата, само че нито пред ДАНС, нито пред прокуратурата те са го създали ", повтори още един път Цацаров “, написа Тодоров, като изяснява и кой е Андрей Делчев.

Кой е Андрей Делчев?

"Погледнах в моя безграничен списък и видях, че отвън формалната биография, която всеки може да прочете в интернет, този човек е изключително непосредствен от най-малко 20 години на другарката Корнелия Нинова. Близък е по линията „ Техноимпекс “! Вижте какво демонстрират документите:

1. На 23 октомври 1998 година се организира учредителното заседание на работническо-мениджърското сдружение (РМД) „ Техноимпекс-98 “ АД, което от висши седесарски фактори е решено, че би трябвало да приватизира външнотърговското сдружение „ Техноимпекс “. Да го приватизира, както към този момент знаете доста добре, като за „ наши хора “. Председател на учредителното заседание на РМД-то, почетен с огромно доверие както от седесарските гаулайтери по това време, по този начин и от другарката Нинова, е другарят Андрей Делчев. По това време той е шеф на „ Евролекс-България “ ООД и явно не инцидентно е определен на тази значима позиция.

2. Два месеца по-късно, на 29 декември 1998 година в постройката на Министерството на търговията и туризма, се организират договаряния с евентуалния покупател на 67 % от акциите на „ Техноимпекс “ ЕАД-гр. София. Комисията на министерството се оглавява от Христо Михайловски, с прякор „ Зетя “, тъй като той е шурей на тогавашния ръководител на Народно събрание и втори по властови благоприятни условия в Съюз на демократичните сили Йордан Соколов (в предишното си консултант в Държавния съвет на Народна република България). Потенциалният покупател се съставлява от другарката (тогава безпартийна седесарка и г-жа) Корнелия Нинова-изпълнителен шеф на РМД „ Техноимпекс-98 “ АД, господин Андрей Делчев и госпожа Стойка Куртева. Андрей Делчев един до друг с Корнелия Нинова води договарянията за тази договорка, която две години по-късно ще бъде разказана във публична книга на Народно събрание на Българска социалистическа партия, анализираща дивата корупция по времето на Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ "Кирил и... към профила и Съюз на демократичните сили като „ съмнителна сива договорка “. Меко казано, мнооого меко казано! Ето, имаме документите, които потвърждават всичко това.

3. Минават шест години – Андрей Делчев е изключително приближен правист на другарката Нинова и по тази причина е изран за прокурист и юрист на РМД-то, по отношение на което Агенцията за следприватизационен надзор води дело за неизпълнени клаузи от приватизационния контракт. Другарката Нинова скоро ще стане зам.-министър, взела си е своето от договорката, скоро ще продаде и акциите си за 65 000 лева Андрей Делчев – също си е взел своето.

4. Днес синчето на другаря Андрей Делчев е водач на „ десната “ партия на Меглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от... към профила Движение България на жителите и харчи паричките на баща, синчето на другарката Нинова приключи супер скъпо обучение в Америката и работи в Ротшилдовата банка Голдмън Сакс, другарката Кунева е в Брюксел. Както се споделя, ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ – УРЕДЕНИ ", написа в поста на Тодоров.















Снимки: Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР