Особена случка намира място в днешния сутрешен доклад на украинския

...
Особена случка намира място в днешния сутрешен доклад на украинския
Коментари Харесай

Русия провалила медицинска евакуация на свои

Особена преживелица намира място в днешния утринен отчет на украинския общоприет щаб, който разказва обстановката на фронта. На последно място украинските военни описват за обстановка от 17 април, при която съветските сили саботират личните си военни.

На 17 април тази година от окупираната Луганска област към обитаемото място Уразово, Белгородска област потегля колона от 14 камиона, която транспортира ранени към Русия. Предимно ранени съветски бойци. При опит да премине държавната граница на Украйна към територията на Руската федерация, по някакви аргументи съветската страна не е пропуснала военната колона и я е върнала назад. Една част от включените в здравната евакуация не са оживели по време на превоза.

Останалите тежко ранени нашественици, повече от 50 души, са превозени до отделението, основано в централната районна болница в Троицк, показват в сводката си украинските воени.

В изискванията на военни дейности информацията мъчно може да бъде доказана.

Военновъздушните сили на Украйна оповестяват, че тази нощ са свалили четири дрона вид " Шахед " от офанзивата с пет общо. Тази нощ въздушна паника бе оповестена над Запорожка, Днепропетровска, Херсонска и Николаевска област. Украинските медии оповестиха за два гърмежа в Запорожие. Ръководителят на президентската администрация Андрий Ермак заяви в обществените мрежи, че работи противовъздушната защита.

Руската федерация продължава да подценява интернационалното филантропично право, като удря освен позициите на войски, само че и цивилната инфраструктура на обитаемоте места, които тероризира. Вероятността за по-нататъшни ракетни и въздушни удари в Украйна остава висока, написа генералният щаб на Украйна.

Основното изпитание на съперника е ориентирано към осъществяване на офанзивни дейности в посоките Бахмут, Авдеевка, Мариинка и Шахтьор.

Епицентърът на боевете остава град Бахмут, а руснаците организират отбранителни дейности по Запорожско и Херсонско посоки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР