Основното нещо, което говорихме е, че за да може Народното

...
Основното нещо, което говорихме е, че за да може Народното
Коментари Харесай

Асен Василев след срещата с ГЕРБ: Необходимо е да се стиковат програмите ни, за да заработи парламентът

Основното нещо, което говорихме е, че с цел да може Народното събрание да си свърши работата, би трябвало да има ясни законодателни цели. Това сподели пред публицисти съпредседателят на коалиция " Продължаваме промяната-Демократична България “ пред публицисти след срещата с Политическа партия ГЕРБ, съобщи кореспондент на " Фокус “ . " Предложението, което направихме “, не беше отхвърлено, само че то няма по какъв начин да бъде призната, без да има ясни законодателни цели “.

Законодателните цели, мисля че са ясно и тъкмо обрисувани от наша позиция, те бяха в речта на господин Петков, добави Василев.

Кирил Петков се включи и сподели, че могат да ги повторят – законите, които са нужни за Шенген, за еврозоната, законите за ПВУ и правосъдната промяна.

Асен Василев съобщи, че би трябвало да се гласоподава бюджет допустимо най-бързо, само че това не е законодателна самодейност на Народното събрание. " Т.е., в случай че пристигна бюджет, ние бихме желали този бюджет да бъде придвижен оптимално бързо. Това също предстои на в допълнение уточняване. Истината е, че с цел да проработи Народното събрание като институция е належащо да се стиковат доста тъкмо стратегии, версии на закони – всичко това, което обсъдихме в тези 4 разнообразни групи законодателни начинания, а това ще отнеме някакъв интервал от време “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР