Основно училище Христо Ботев“ в село Божурица е първото в

...
Основно училище Христо Ботев“ в село Божурица е първото в
Коментари Харесай

Селско училище в Плевенско спечели званието „иновативно“ с проект „Скорост на ума“

Основно учебно заведение „ Христо Ботев “ в село Божурица е първото в община Долна Митрополия, Плевенско, оповестено за новаторско . То е включено в решението на Министерския съвет за приемане на листата на новаторските учебни заведения в България. Спечелило е званието си с план „ Скорост на мозъка “, който планува построяването на изобретателна класна стая за свястно потребление на цифровите технологии, заяви  общинската администрация в Долна Митрополия.
Децата в учебното заведение са най-вече от етническите малцинства. Предвижда се посредством цифровизация на образователния развой те да получат опция да разпрострат своя капацитет. Към всяко дете ще се подхожда самостоятелно – вземане предвид  с самостоятелната „ скорост на мозъка “.
Ще бъдат оценени целите и мощните страни на всяко персона в класната стая. През първата година ще стартира образование по математика в Кан Академия (Khan Academy) - най-мащабния портал за обучение в света. Платформата разполага с над 10 000 видео урока и над 100 000 интерактивни извършения , разясняват от Община Долна Митрополия.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР