Основно училище Гео Милев“ – Пловдив обявява прием за набиране

...
Основно училище Гео Милев“ – Пловдив обявява прием за набиране
Коментари Харесай

Специализирана IT паралелка за 5-и клас

Основно учебно заведение „ Гео Милев “ – Пловдив афишира банкет за набиране на възпитаници в 5 клас, които ще учат засилено новаторската образователна дисциплинираност „ Компютърна анимация “, в нова профилирана паралелка.
Модерната специализация ще даде опция на приключилите да придобият базови знания в региона на електронната анимация и графика и дейно и умело да употребяват техните детайли.
Учениците ще бъдат подготвени сами да основават анимационни, образни и медийни артикули. Ще научат какво е профилиран програмен продукт, техниките в компютърната анимация и по какъв начин могат дейно да бъдат употребявани.
Децата ще се научат да основават анимационен клип, посредством потребление на профилиран програмен продукт, както и ще могат да употребяват приложения на характерни стратегии за основаване на компютърен анимационен артикул.
Изучавайки компютърна анимация, те ще получат както теоретична, по този начин и практическа подготовка за типовете анимации, стадии и интервенции при основаване на анимационни и образни артикули.
След довеждане докрай на курса на образование учениците ще имат умения за основаване на растерни изображения, редактиране на векторни графики, направа на анимирани банери, дирижиране на компютърни анимации.
Най-добрите ще могат да надградят наученото в висши образователни заведения и след това да се насочат към професионалното направление за специалността „ Компютърен аниматор “, в която ще имат опция да работят в аудиовизуалните изкуства и модерни техники, както и в производството на медийни артикули.
Формата на образование в дисциплината „ Компютърна анимация “ в Основно учебно заведение „ Гео Милев “ ще бъде дневна, като всички приключили ще получат солидни познания по компютърна анимация и компютърна графика – едни от най-търсените и най-добре платени специалности, както в нашата страна, по този начин и по света.
Специалността „ Компютърна анимация “ e превъзходен избор за тези, които желаят да трансфорат своя гений и занимание в бъдещата своя специалност.
Нека напомним, че главно учебно заведение „ Гео Милев “ едно от най-старите образователни заведения на Пловдив. Намира в Стария град и се слави от години с сполучливо образование посредством нетрадиционни форми.
Педагозите в школото постоянно употребяват ексцентрични и пробни, само че ефикасни преподавателски похвати, с цел да стимулират своите възпитаници. Училищният екип е последовател на позитивното обучение.
Неформалните способи на работа в главно учебно заведение „ Гео Милев “ са освен сполучливи, само че и основават положителна и увлекателна просветителна среда, считат специалисти.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР