Основно с летен и зимен туризъм се представя България на

...
Основно с летен и зимен туризъм се представя България на
Коментари Харесай

България представя туризма си в Израел

Основно с летен и зимен туризъм се показва България на туристическата борса IMTM в Израел.

В рамките на два дни - 6 и 7 февруари, гостите ще могат да прегледат предложенията на десетки страни. През предходната година в събитието са взели участие 1780 изложителя от 58 страни, а посетителите са били над 27 хиляди души, от които 16 800 професионална аудитория, оповестява Министерството на туризма.

България се показва с информативен щанд от близо 50 кв.м, като слага акцент върху морския и зимния туризъм, тъй като това било най-търсено от локалните туристи. Показват се и опциите за водолечение, което постоянно се избирали като спомагателна услуга през последните години.

Професионалистите и феновете, които посещават форума, ще могат да се срещнат и с културно-познавателните турове и пътуванията за забавление, които България предлага.

Тази година дружно с Министерството на туризма на щанда се показват общини и компании, като ползата нараства по отношение на година по-рано, показва министерството.

Израел е измежду водещите пазари в туристическите визитите на чужденци в България и се подрежда на 12-о място за предходната година. През 2017 година повече от 200 хиляди израелски туристи са пътували до България, като се отбелязва растеж от 13.7% по отношение на година по-рано, сочат данните на ведомството.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР