Основно ремонтираният път от Враца до Криводол е в окаяно

...
Основно ремонтираният път от Враца до Криводол е в окаяно
Коментари Харесай

Шофьорите псуват! Тировете „изядоха“ новия път до Криводол, а шефът на АПИ във Враца нехае /снимки/

Основно ремонтираният път от Враца до Криводол е в окаяно положение, откакто няколко месеца главният трафик към „ Дунав мост “ 2 бе пренасочен по него, видя кореспондент на организация BulNews. Трасето бе рехабилитирано през есента на 2016 година и изнесе тежестта от затварянето на интернационалния път Е-79 поради реконструкцията на моста при село Краводер.
Повече от 30 години живеещите в Криводол чакаха този ремонт и по тази причина те в този момент намерено недоволстват от положението, в което се намира тази права. Дали поради некачествения ремонт за повече от 4 млн. лева, осъществен от „ Трейс “, или от минаването на ТИР-овете, само че част от асфалта е съществено компрометирана. Най-тежко е ситуацията в лентата за придвижване към Враца, където дупките са толкоз огромни, че са релна причина за тежки пътно-транспортни катастрофи.
Въпреки, че тези язви на пътя са от няколко седмици, от регионалното пътно ръководство не подхващат никакви ограничения те да бъдат отстранени. Тъй като обществото не е ясно какъв брой години е гаранцията на пътя, остава да гадаем дали „ Трейс “ или АПИ са длъжни да ремонтират компрометираните сектори от него.
В същото време шефът на Пътното във Враца Веселин Николов тича да дава сладникави изявленията във банкрутирали медии, вместо да извършва служебните си отговорности. По тази причина се чака през зимните месеци водачите да продължат да трошат колите си в дупките по новия път и да си купуват винетки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР