Основният заподозрян за убийството на певеца на шансони от Москва

...
Основният заподозрян за убийството на певеца на шансони от Москва
Коментари Харесай

Убиха известен певец, гей е главният заподозрян

Основният обвинен за убийството на артиста на шансони от Москва Петр Гара в Москва на 14 февруари е негов съквартирант гей. По данни на следствието, килърът е нанесъл на актьора седем удара с нож: четири в региона на корема и три в региона на гърдите. След това той е отнесъл тялото на артиста в банята, където го сложил във ваната и залял с белина, с цел да заличи следите от закононарушението.
Следователите означават, че точно това събитие е забавило процеса на разпространение на миризмата от натрупа.

По информация на телевизионния канал " 360 ", който се базира на източник от органите на реда, тялото на Петр Гара е било намерено, едвам откакто хазяинът на квартирата на артиста решил да ревизира, за какво никой не дава отговор на звъненето на вратата, а вратата е заключена от вътрешната страна. Специалните служби счупили ключалката и разкрили следи от закононарушението.

Съобщава се, че в жилището е имало следи от битка - бил е отскубнат корниз, строшен е бил тв приемник. Изпочупени били и всичките открити телефони. Всичките скъпи предмети, в това число персонални движимости на убития актьор, били изчезнали. В квартирата също е имало куче, което е гладувало няколко дни, само че е останало живо.
 Убитый шансонье Пётр Гара. Фото: vk.com/gara_petr

В момента заподозряният се търси. Установяват се още условия към убийството на артиста, както и вероятните претекстове за закононарушението.

По данни на телевизионния канал, артистът също е бил педераст. Освен с кариерата на артист той се е занимавал и с организирането на концерти. Бил е и водещ на събития. на 24 февруари Гара е трябвало да изнесе концерт в джаз клуб в Москва.
Превод и редакция: БЛИЦ
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР