Основният заподозрян за химическа атака Абдул Езеди може вече да

...
Основният заподозрян за химическа атака Абдул Езеди може вече да
Коментари Харесай

Заподозреният за химическа атака в Clapham Ахмед Езеди „може вече да е мъртъв“ твърди бивш ченге

Основният обвинен за химическа офанзива Абдул Езеди може към този момент да е мъртъв, да е протегнал ръка на живота си или да употребява непосредствен съдружник, с цел да остане прикрит, някогашен старши полицейски офицер сподели.

35-годишният мъж се укрива от сряда, откакто жена и двете й дъщери бяха нападнати на улицата в Клапхам, Южен Лондон. Жената, която има евентуално изменящи живота пострадвания, е била позната на Езеди и остава в болница в сериозно, само че устойчиво положение. Тъй като издирването навлезе в петия си ден, към този момент е планувана премия от £20 000 за всеки, който има информация, водеща до арестуването му.

Ник Олдуърт, някогашен народен координатор за битка с тероризма, сподели пред BBC Radio 4's Today стратегия: „ Мисля, че в случай че не сме го виждали или чували с него през последните няколко дни, което наподобява е по този начин, той е отишъл на земята, евентуално подкрепян от някого… или не е малко евентуално или необикновено той да има лиши живота си. Следователно някъде би трябвало да се откри тяло.

Г-н Aldworth к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР