Основният терен на школата Левски-Раковски беше буквално разрушен. Тревата е

...
Основният терен на школата Левски-Раковски беше буквално разрушен. Тревата е
Коментари Харесай

Разрушиха терена на стадион Раковски

Основният терен на школата Левски-Раковски беше безусловно опустошен. Тревата е полята и унищожена с хербицид, който е тип пестицид за заличаване на бурени. За похищението се оплака шефът на школата Станислав Ангелов-Пелето. По думите му това не се случва за пръв път. Миналата година теренът беше залят с киселина, а мрежите на вратите бяха нарязани. Ангелов обаче добави, че след първото заливане " се е амбицирал да построи най-модерния терен ". Бившият национал се зарече да поправи вредите. На стадион " Раковски " упражняват главно деца и мъжки тим, който се състезава в Южната дивизия на Областната софийска група.

" Нямам никаква визия за какво и какво се цели с този безмилостен акт. Може би е персонално против мен. Ако е по този начин, за какво този " човек " не се изправи почтено пред мен с претенциите си, а работи тайно и плахо? Може би се цели уронване на престижа на цялата школа. Знам обаче, че от този нисш акт ще страдат единствено децата, та нали те би трябвало да играят на този до скоро прелестен терен ", написа във фейсбук Ангелов.

Впоследствие той добави, че е уверен кой е причинителят и какви са подбудите му, само че няма доказателства, с цел да го разгласи.

Академията, която е много апетитна, поради близостта й до центъра, е напълно под негово управление от 2017 година Пелето я отдели от Левски по времето на Спас Русев, който нямаше изключително предпочитание да устоя две школи. Иначе парцелът е на Министерство на вътрешните работи. А в този момент някогашният капитан на " сините " ще би трябвало да подписа банков заем, с цел да бъдат възобновени тревните чимове.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР