Основният свидетел по делото срещу Васил Божков Цветомир Найденов е

...
Основният свидетел по делото срещу Васил Божков Цветомир Найденов е
Коментари Харесай

Найденов: Съпругата на Васил Божков беше наясно с престъпната му дейност

Основният очевидец по делото против Васил Божков Цветомир Найденов е бил разпитван за следващ път, като сегашният му разпит е бил концентриран главно върху брачната половинка на Васил Божков Елина Динева. Това стана ясно в Апелативния профилиран съд, където следва да се взема решение дали Динева да остане на независимост.
От показанието на Найденов ставало ясно, че като непосредствен човек до Божков жена му е била наясно с бизнеса му, в това число с незаконната активност на групата, чиито водач е притежателят на "Нове холдинг ". Според прокурор Тихомир Стоев от апелативната профилирана прокуратура при разпита Найденов разкрил, че Динева е наясно и с закононарушения, за които материалите са отделени и се води друго следствие, а точно опити за убийства и изнасилвания.
"Това следствие всеки минал ден се насища с нови хора, нови обстоятелства и условия.Това е динамичен развой и се работи по всички линии. Както сподели и основният прокурор няма недосегаеми хора и всички ще си получат това, което заслужават ", изясни прокурор Стоев.
Заради новия разпит на Цветомир Найденов юристите на брачната половинка на Божков - Трендафил Трендафилов и Людмил Рангелов, както и тя самата желаеха един час време, с цел да се срещнат с казаното от основния очевидец.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР