Основният родилен дом в страната трябваше да похарчи повече от

...
Основният родилен дом в страната трябваше да похарчи повече от
Коментари Харесай

Националният родилен дом похарчи над 500 000 евро след предупреждение за прекъсване на електрозахранването

Основният родилен дом в страната трябваше да похарчи повече от 500 000 евро, откакто беше предизвестен за риска от пагубно спиране на зареждането и пожар, който би предизвикал „ непоправимо и трайно увреждане ” на техните електрически системи.

Националният родилен дом на Holles Street в Дъблин работеше благодарение на електрически кабели, които бяха положени преди към 35 години и които в никакъв случай не са били предопределени да ръководят натоварването, което болничното заведение е належащо през последните години.

Експертен инженерен отчет изяснява по какъв начин електрическата система постоянно работи на равнище, надалеч надвишаващо нейната „ целесъобразна оценка “.

В отчета се споделя: „ Това ще да докара до пагубно спиране на зареждането. Когато кабели като тези се повредят, те имат действителен риск от причиняване на пожар в основно табло/болнична постройка, причинявайки непоправими и трайни вреди. от четири месеца, през които ежедневното действие на болничното заведение би било компрометирано.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР