Основният реализатор на Манчестър Юнайтед през този сезон Маркъс Рашфорд

...
Основният реализатор на Манчестър Юнайтед през този сезон Маркъс Рашфорд
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед губи Рашфорд за няколко седмици

Основният изпълнител на Манчестър Юнайтед през този сезон Маркъс Рашфорд ще отсъства от игра за " няколко мача ", оповестиха от " алените дяволи " на клубния уебсайт.

Английският национал получи разтежение при триумфа на неговия отбор с 2:0 против Евертън вкъщи в последния кръг от Висшата лига, като даже бе сменен наложително за заключителните 10 минути от дуела.

Днес пък от клуба публично потвърдиха, че Рашфорд пропуща утрешния първи двубой против Севиля от четвъртфиналите на шампионата Лига Европа, а съгласно информациите на Острова нападателят няма да бъде разполагаем за интервал от към 3-4 седмици, само че въпреки всичко ще се върне в игра преди края на сезона.

" Маркъс Рашфорд няма да бъде разполагаем за четвъртфиналния мач от Лига Европа против Севиля в четвъртък заради мускулна травма.

Нападателят беше заменен в 80-ата минута при съботната победа с 2:0 във Висшата лига над Евертън на " Олд Трафорд " и незабавно беше подложен на лекуване. След извършените медицински проучвания се откри, че той няма да бъде в състава за няколко мача, само че се чака да се върне за края на сезона ", се споделя в известието на Манчестър Юнайтед.

През този сезон Рашфорд има 28 гола и 10 асистенции за " алените дяволи " в 47 срещи във всички шампионати.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР