Основният проблем, заради който жените често не получават сексуално удовлетворение,

...
Основният проблем, заради който жените често не получават сексуално удовлетворение,
Коментари Харесай

Внимание! От какво се страхуват жените в секса

Основният проблем, поради който дамите постоянно не получават полово задоволство, са персоналните страхове. Страхът съставлява голям стрес за организма, който освен ни лишава от опцията да се насладим на приятните чувства, само че и съставлява риск за здравето. Кои са основните женски страхове, които ни пречат да получим приятност?

Не съм идеална
Най-разпространеният женски боязън по време на секс е опасението, че мъжът ще преглежда тялото ни детайлно и ще забележи всичките дребни дефекти – пъпка на гърба, целулит на бедрата, недобре направена епилация в бикини зоната. В резултат на това дамата е заета да мисли само за това по какъв начин наподобява.
В реалност:
Психолозите са единомислещи, че откакто към този момент сте се оказала в леглото на мъжа, за него това е задоволително. Разбира се, влечението му към вас е учредено на физическата ви прелест, само че той не се взира в детайлите, а ви желае напълно, с всичките достолепия и дефекти. Затова спрете да анализирате своята „ неидеалност”, а се насадете на идеалния секс. Не се стеснявайте от тялото си – щом мъжът е с вас, значи ви харесва.

Дали ще му доставя наслаждение
Много дами се тормозят, че нямат виртуозни умения в секса или че не умеят или не желаят да вършат избрани неща в леглото.
В реалност:
Безспорно в течение на живота си придобиваме избран опит. Но не забравяйте основното – че всякога сексът е неповторим самичък по себе си. Няма избрана скица „ по какъв начин трябва” и „ по какъв начин се прави”. Възможно е предходният ви сътрудник да е харесвал едни неща, а сегашният – напълно други. Двойката се опознава точно в устрема си да си доставя наслаждение. Отпуснете се и се пробвайте да усетите желанията на своя обичан.

Той не ме обича
Страхът от занемаряване след половия акт може да стане сериозна преграда пред удоволствието. Разбира се, най-хубавият вид е сексът да е духовно прекарване и взаимно боготворене. Но от време на време сексът е просто секс – и това хвърля в смут доста дами.
В реалност:
Ако към този момент сте се оказали в леглото с даден мъж, няма смисъл да анализирате прочувствените последици. Така или другояче, те са непредсказуеми. Дори и в случай че след любовната нощ връзките ви не прерастнат в любовен разказ, приемете го като прелестно премеждие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР