Основният проблем в старта на тол системата е свързан с

...
Основният проблем в старта на тол системата е свързан с
Коментари Харесай

Проф. Олег Асенов: Основният проблем в старта на тол системата е свързан с трудностите на хората

" Основният проблем в старта на тол системата е обвързван с компликациите на хората да си избират по картата верните направления ", сподели проф. Олег Асенов, член на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “, в изявление за предаването „ Тази заран “ по БТВ.

„ Опитваме всички позвънявания, които получаваме до прът центъра, да ги обобщим и да можем да подобряваме тол системата в първите дни, в които започва. Кол центърът работи 24 часа особено за старта на системата и изпраща и до мен какви са зародилите проблеми и какво би трябвало да се усъвършенства.

Основният проблем в старта на тол системата е обвързван с компликациите на хората да си избират по картата верните направления, тъй като картата е създадена въз основата на пътната мрежа с подредба на пътищата, а се оказва, че водачите не познават тази подредба.

В момента това се опитваме да създадем – колкото се може повече говорящи известия да дадем, с цел да може, когато те избират точка на интерес, с цел да може да се откри по-лесно маршрутът “, уточни Асенов.

„ Една маршрутка карта се издава сред две и пет минути. Това значи обработка на към 300 автомобила на час. При 24 часа можем да си представим какво огромно количесто коли е това, в случай, че 8000 е оптималният директен трафик, от който през вчерашния ден ние сме покрили на ГКПП-тата сме таксували 6900 директни автомобила.

До 21.00 часа през пунктовете за продажба са продадени 1764 карти, а в терминалите за обслужване на Граничен контролно-пропусквателен пункт са продадени 4983 карти “, сподели още той.

По думите му всеки, който не е поставил бордово устройство, когато премине през тол контрола на терен, бива спиран и тол контролът му асистира и го насочва да си закупи маршрутна карта.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР