Основният проблем в МВР е липсата на довериеПроблемът в МВР

...
Основният проблем в МВР е липсата на довериеПроблемът в МВР
Коментари Харесай

Валентин Попов: Ниските заплати са причината полицаи „да кривват” от пътя

Основният проблем в Министерство на вътрешните работи е неналичието на доверие

Проблемът в Министерство на вътрешните работи не са единствено заплатите. Липсва и доверие сред чиновници и ръководители, синдикати и политическо управление, министерството и обществото. Това сподели в ефира на „ Твоят ден " по Валентин Попов, ръководител на синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

По думите му неналичието на асортимент на фрагменти, образования и ниските заплати са повода служители на реда „ да кривват ” от пътя.

„ Разговаряхме с представители на множеството политическите обединения, които влизат в Народното събрание. Това беше преди изборите. Надяваме се да беседваме още веднъж с тях след възможното образуване на постоянно държавно управление. За огромно страдание, в случай че извършите информация с предизборните стратегии на всички партии, надали ще намерите задоволително ясна идея за това какво да се случи през идващия мандат на Министерство на вътрешните работи. Като приказваме за корупция в Министерство на вътрешните работи, бих желал някой да ми уточни един бранш в живота у нас, където няма такава ”, сподели още Попов.

Според него сега би трябвало да се стигне до единна позиция по какъв начин да се случи промяната, а не в какво да се показва.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР