Основният проблем в България е свързан с дисциплината“. Това заяви

...
Основният проблем в България е свързан с дисциплината“. Това заяви
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Строгите рестрикции са заради недисциплинираните

”Основният проблем в България е обвързван с дисциплината “. Това съобщи зам.-председателят на Българския лекарски съюз и шеф на клиниката по неврохирургия в ”Пирогов ” проф. доктор Николай Габровски.
И описа преживелица отпреди дни. „ Бях в магазин и помолих един господин да съблюдава по-голяма отдалеченост. Тогава той ми сподели: „ Като те е боязън, си спри у дома “. Заради такива хора в този момент ще сме подложени на по-строги рестрикции. Те са подготвени да жертват непознат живот със знанието, че вършат нещо забавно или показвайки, че не ги е боязън “, разяснява зам.-началникът на БЛС пред Българска национална телевизия.

" В началото на рецесията ме изненадаха празните коридори на " Пирогов ". Това доста ме стресира. Помислих си, че се случва нещо немислимо и нещо, за което би трябвало да се подготвим добре. Бързото разпространяване на този вирус не изненада единствено нас, а целия свят. Много хора бяха сюрпризирани от високата смъртност “, означи той.

„ Най-големите специалисти подцениха пандемията. Не всеки знае, че е болен, по тази причина е значимо да се носи маска. Не съм виждал до момента по-сериозно предизвикателство, за което толкоз да се приказва. Смяната на мненията са, тъй като против себе си имаме нещо ново, с което няма рецепта по какъв начин да се оправим. Информираността беше доста положително решение на държавното управление. Трябва да сме по-смирени и поредни в тази рецесия “, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР