Основният опонент на Васил Терзиев в София - Ваня Григорова

...
Основният опонент на Васил Терзиев в София - Ваня Григорова
Коментари Харесай

Ваня Григорова даде заявка за оспорване на резултатите от балотажа в София

Основният конкурент на Васил Терзиев в София - Ваня Григорова и нейният щаб явно имат подозрения в окончателните резултати от балотажа. Малко по-рано през днешния ден, на база систематизирани данни от ЦИК, Общинската изборна комисия излезе с публично решение, с което разгласи Терзиев за новия кмет на София.

" Ние дадохме вяра на доста хора, че София може да бъде друга, добави тя. За нас всеки софиянец е значим. Надеждата остава жива, свободата е на една ръка разстояние - сред 3000 и 5000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, когато и в случай че съдът реши, че тези резултати са законосъобразни ", съобщи Ваня Григорова на брифинг през днешния ден следобяд. 

" За нас изборите не са завършили. В момента ревизираме секция по секция, ревизираме протокол по протокол, броим глас по глас. Подкрепата, която получихме от софиянци ни задължава да създадем това. И към този момент мога да ви кажа, че имаме задоволително учредения, с цел да спорен крайния резултат от избора и ще го създадем по всички правила. Няма да допуснем да ни бъде открадната успеха. Ще използваме всички законови средства. Позициите, от които започва нашата акция, бяха доста ниски. Никой не ни слагаше в сметките. За Българска социалистическа партия не се говореше. Никой не ни даваше късмет, само че както видяхте ние за един месец успяхме да объркаме доста съществено сметките на " сглобката ". И обединяването вляво сподели, че това е един сполучлив модел за Българска социалистическа партия и може да бъде сполучлив и в бъдеще ", съобщи ръководителят на БСП- София Иван Таков.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР