Основният опонент на Борислав Михайлов и един от тримата кандидати

...
Основният опонент на Борислав Михайлов и един от тримата кандидати
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Мръсните игри са запазена марка на това ръководството на БФС!

Основният конкурент на Борислав Михайлов и един от тримата претенденти за президент на БФС - Любослав Пенев, популяризира известие, с което разяснява миналите избори на Конгреса.

Вижте мнението на Пенев, публикуваме го едно към едно:

" Уважаеми БЪЛГАРИ, петък (16.02.2018 г.) бе осъществена най-голямата машинация по отношение на обичаната игра, при избора на президент и изпълком на БФС. Благодаря на медиите, че ви направиха съпричастни. Обещавам да търсим справедливостта до дъно.

Това, за което най-вече скърбя е, че за Конгреса бях подготвил прелестна презентация, която по-късно щях да споделя и с цялата футболна общност, в която в детайли бяха показани акцентите от тактиката ни за развиването на футбола, само че не стигнахме до нея.

Голяма част от вас ще каже: " Защо не я показа? ". Отговарям ви незабавно: " Ние не участваме в уговорени мачове. В тях колкото и да си добър, постоянно губиш. Жалко за играта, тъпо за почитателите ".

Тази система на поквареност и мръсни игри е запазена марка за това управление на БФС. Това, което следва е, че ще предприемем всички законови ограничения, с цел да спечелва справедливостта и да стартира развиването на българския футбол ".

 А от ЦСКА за какво замълчаха за Любо?
А от ЦСКА за какво замълчаха за Любо?

Конгресът на БФС към този момент е в историята, а позиция от " Армията " по този начин и не видяхме
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР