Основният обвиняем за фалита на КТБ Цветан Василев с ново

...
Основният обвиняем за фалита на КТБ Цветан Василев с ново
Коментари Харесай

Цветан Василев иска да бъде разпитан с видеоконферентна връзка

Основният обвинен за банкрута на КТБ Цветан Василев с ново искане към спецсъда -  да бъде разпитан по делото. Това се случи посредством декларация, изчетена в залата от юриста му Константин Симеонов. Предложението е това да стане с видеоконферентна връзка, оповестява " Нова телевизия ".

``
реклама

Василев се укрива в Белград от 2014 година, а делото му за екстрадиция към момента се точи. В декларацията, прочетена в залата, Василев твърди, че главният очевидец по делото е с фрагментарни мемоари.

В поддръжка на думите си, той напомня, че трезорът имал обилни активи, които не са упоменати в досиетата по делото.

Според Цветан Василев, някогашната му дясна ръка Бисер Лазов, който е и основен очевидец на прокуратурата, също се опитал да се облагодетелства след банкрута на КТБ.

„ Всичко е въпрос на публични документи от Търговския указател, от Агенцията по вписванията. Предстои занапред да чувате забавни неща. Той е бил на път, отново споделям - аз се занимавам единствено с наказателното дело, той е бил на път, да осъществя продажбата, посредством едно от сдруженията, на постройката на " Гарибалди ", сподели Константин Симеонов - юрист на Цветан Василев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР