Основният ни спор с ПП е около параметрите на бюджета

...
Основният ни спор с ПП е около параметрите на бюджета
Коментари Харесай

Деница Сачева: Основният ни спор с ПП е около параметрите на бюджета

Основният ни спор с Политическа партия е към параметрите на бюджета и какво можем да си позволим със средствата от данъчните приходи и Брутният вътрешен продукт. Представеното от Василев не среща поддръжка от външните специалисти и се разграничава от казаното на МФ и Българска народна банка. Това сподели за предаването " Твоят ден " на Нова телевизия Деница Сачева от ГЕРБ.

„ Експертите на двете партии ще обсъдят финансовото състояние на страната. Срещата с Политическа партия беше напълно първична, на нея обсъдихме главните визии на двете парламентарни групи. Не останахме с усещания да са се срещнали задоволително детайлно с програмата ни. Апелираме към по-всеобхватен метод към всички политики. Част от 16-те точки на Политическа партия звучат доста добре, само че нямат аргументация ", съобщи още Сачева.

" Няма причина, в случай че не получим поддръжка за първия, ние да дадем поддръжка за втория мандат. Ако имаме подобие в стратегиите и разлики във финансовата политика, няма причина да се търсят игри в подкрепите за другите мандати ", добави Сачева.

Сачева заяви, че ГЕРБ ще помести предложния за промени в Наказателния кодекс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР