Основният ни опонент това е лявото. Тези, които се опитват

...
Основният ни опонент това е лявото. Тези, които се опитват
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Ние сме за лустрацията и няма да се коалираме с формации, които не я припознават

Основният ни конкурент това е лявото. Тези, които се пробват да размият този модел, са за задкулисието и за продължение на тези възможни корупционни схеми, предшестващи други държавни управления. Нашата концепция и цел е за позициониране на дясното. Ние би трябвало да се нареждаме доста ясно в дясното, с цел да кажем, че има пандемия, която рефлектира директно върху изборния развой и върху страха, който има в хората. Трябва да има мощна осведомителна акция и поддържаме имунизирането. Независимо от това дали има политически дял или не, ние споделяме каква е истината. Липсата на политическо водачество през последните две години ни докара до тук. Това сподели Цветан Цветанов - ръководител на Републиканци за България, лидер на листите за Благоевград и Велико Търново на Национално обединяване на десницата в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

По думите му към този момент няма доверие в институциите, а Национално обединяване на десницата желае да възвърне доверието в Народното събрание и в държавните институции. " Всички, които припознават своите полезности и политики, могат да се причислят към Национално обединяване на десницата ", прикани Цветан Цветанов.

В момента всичко е олевяло, всичко е единствено на популизъм и няма нито една политическа групировка, която да има ясния десен профил. От Национално обединяване на десницата сме за лустрация - това ще е задоволително ли за всички тези, които биха приели тази дясна политика? ", попита Цветанов.

" Ние сме за тези, които са в трудоспособна възраст да могат да работят, само че не да получават обществени помощи, тъй като това е кражба от пенсионерите. Всички, които получават обществени помощи, само че не образоват децата си, не натрупат трудови привички, с цел да могат да работят - това е кражба от работещите. Ние сме в дясното и всичко, което би могло да бъде подкрепено за дясна политика, с такива обединения бихме могли да работим. За дадени съдружни съглашения, не бихме могли да отговорим изрично, сподели Цветанов.

Цветан Цветанов прикани всички гласоподаватели да гласоподават с номер 7 в интегралната бюлетина на 14 ноември.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР