Основният кандидат на СДС за листата за европейските избори Владимир

...
Основният кандидат на СДС за листата за европейските избори Владимир
Коментари Харесай

Владимир Кисьов се отказа да става евродепутат с мандат от СДС

Основният претендент на Съюз на демократичните сили за листата за европейските избори Владимир Кисьов се отдръпна. Той беше гласен за избираема позиция в общата листа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили - 6-то място.
Кисьов към този момент не е обяснил за какво се отдръпва и не е ясно дали решението му е взето заради абсурда " Апартаментгейт ".
Владимир Кисьов е ръководител на Столичния общински съвет по време на първия мандат на Бойко Борисов като кмет, както и главен договарящ с Европейски Съюз за влизането на България в Съюза. Името му като номинация провокира скандал, тъй като не е минал през номинации в Съюз на демократичните сили, а водачът на сините Румен Христов стартира договаряния за коалиция с ГЕРБ, без да има мандат за това, напомня bTV.
" Ние сме демократична групировка и има разнообразни отзиви, само че аз считам, че ще бъде утвърдена обединението със съществено мнозинство”, съобщи Румен Христов.
От събота в Съюз на демократичните сили започнаха номинациите за две места в евролистата на ГЕРБ, които ще се проведат по съкратената процедура заради липса на софтуерно време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР