Основният фокус в управленската програма е повишаването на доходите на

...
Основният фокус в управленската програма е повишаването на доходите на
Коментари Харесай

Нено Димов отряза зелените мераци за оставка


Основният фокус в управническата стратегия е повишението на приходите на жителите. Работя в тази посока. Когато тези, които са ме поканили за министър - Вътрешна македонска революционна организация, „ Обединени патриоти “ и ръководещата коалиция решат, че не се оправям с тази задача, тази тематика ще бъде на дневен ред. Това сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на околната среда и водите Нено Димов в отговор на въпрос ще подаде ли оставка поради настояването на протестиращи.

"Поканен съм от „ Обединени патриоти “, в частност от Вътрешна македонска революционна организация, с цел да извършвам предизборна стратегия, за която са дали своят вот няколко стотин хиляди души. Тази предизборна стратегия е станала част от управническата на ръководещото болшинство “, уточни той. Попитан какво общо има повишението на приходите с работата на Министерство на околната среда и водите, министърът разяснява: „ Ще дам съответен образец. През последните 11 години съгласно едно прочуване на Красен Станчев единствено от обжалвания и прекъсвания на капиталови планове в страната всеки ден се губят по 1 млн. лв. “.

„ Струва ли ви се, че 1 млн. лв. са малко пари дневно, за повишение на приходите. Тези пари могат да отидат за пенсии и опазване на здравето “, съобщи Нено Димов. „ Когато страната губи 1 млн. лв. дневно, това не е ли директна връзка с приходите на хората, аз виждам напълно директна връзка “, сподели още той. / ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР