Основният акцент в тази криза ще бъде заложен върху болниците

...
Основният акцент в тази криза ще бъде заложен върху болниците
Коментари Харесай

Доц. Антон Тонев: Акцентът при тази вълна ще бъде върху болниците |

Основният акцент в тази рецесия ще бъде заложен върху лечебните заведения и опцията те да работят обикновено. Това сподели ръководителят на Комисията по опазване на здравето в Народното събрание доцент Антон Тонев по Българска национална телевизия.

" Цифрите демонстрират, че следва нова вълна, по-бързо предаване на заболяването, със заразяване на хора, които имат построен имунитет, тъй че се постанова да се вземат ограничения. Не скачаме незабавно в най-силните и страшни ограничения, а се опитваме да намираме салдото. Според мен ограниченията са съответни на обстановката, като има подготвени заложени ограничения и за в бъдеще, в случай че нещата стартират да се утежняват ", заяви той.

Според него, защото такава полемика тече в международен мащаб от към седмица. " При нас пристигнаха малко по-късно, в сравнение с в Европа ", посочи доцент Тонев.

" Имаме сътрудник с друго мнение за зеления документ - ние даваме опция всеки от членовете на обединението да пази интереса на своите гласоподаватели и личните си ползи като политически индивид ", изясни шефът на здравната комисия.

Той счита, че всяка страна, в която хората могат да стачкуват против нещо, с което не са съгласни, е добър образец за народна власт.

" Хората ще могат през днешния ден да излязат, да заявят своето мнение, ние ще ги чуем. съответно за сътрудниците от " Възраждане " не бих желал да разясня, тъй като, знаете,, сподели Тонев.

Въвеждането на зелените документи е мярка, която не е безконечна, а рестриктивните мерки някой ден също ще отпаднат, посочи депутатът.

" В момента, в който имаме медицински обстоятелства, че се оправяме с пандемията и имаме добър надзор, ще " отворим " тази полемика и ще вземем осведомено решение за понижаване тежестта на ограниченията ", съобщи доцент Антон Тонев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР