Основните версии, по които работят разследващите убийството на бизнесмена Петър

...
Основните версии, по които работят разследващите убийството на бизнесмена Петър
Коментари Харесай

Вероятно бизнес интереси зад убийството на Петър Христов

Основните версии, по които работят проверяващите убийството на предприемача Петър Христов, са свързани с неговия бизнес. Това стана ясно от брифинг на шефа на Национална полиция Христо Терзийски и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов

„ Не можем да сме съответни, само че има ползи в строителството и в хранително-вкусовата индустрия. С добра известност е измежду обществеността “, изясни Терзийски пред публицисти. Той разясни, че се преглеждат и версии, свързани с персоналния му живот. 

След като е получен сигналът за убийството, пристигналите на място патрули не разкрили тялото на простреляния, защото той към този момент бил откаран от водача си в болница.

" Проверяваме доста версии и всички вероятни места, където може да се е случила стрелбата ", сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. 

„ Лицето не е било на място. Транспортирано е от негови близки във ВМА, свързали са се с дежурния ни там “, изясни Ивайло Иванов. „ Започнали са дейности по спасяването и реанимирането му, в 10.49 часа лицето е умряло “, добави той. 

Министерство на вътрешните работи не разполага с данни към Христов да е имало отправяни закани .

Христов е бил прострелян с 8 патрона. Сигналът за нападението е подаден минути след 10.00 часа. Нападението стана на ул. " Ралевица " в столичния квартал " Манастирски ливади ", където се намирал офисът му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР