Основните проблеми в образователната система, според младежите, са липса на

...
Основните проблеми в образователната система, според младежите, са липса на
Коментари Харесай

Основните проблеми в образователната система са липса на качествена практическа подготовка, смятат младежи

Основните проблеми в просветителната система, съгласно младежите, са липса на качествена практическа подготовка, малко часове по специфичните предмети, неефективни стажантски стратегии. Това сочи изследване, извършено от Сдружение " Младежки глас " в 6 регионални града. 
Младежи от Бургас, Варна, Пловдив, Враца, Видин и София, чието мнение е било потърсено в границите на плана на " Младежки глас " по стратегия " Еразъм плюс " показват дуалното образование като път за решение на някои от проблемите в образованието, посочени от самите тях:То дава опция на всеки един от учениците след избран клас да избира специфичните предмети, които желае да учи и общообразователните да останат на по-заден проект, изясни Данаил Петров от Сдружение " Младежки глас ".
Учениците от последните гимназиални класове и студентите начален курс предлагат поощряване на стажантските стратегии. Младежите имат нереалистични показа за първичното възнаграждение при излизането им на пазара на труда. Бизнесът желае по-подготвени фрагменти, са други заключения от изследването. Препоръките от него ще бъдат импортирани в Парламентарната комисия по образованието.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР