Основните приоритети на Съюза за стопанска инициатива /ССИ/ са дигитализация

...
Основните приоритети на Съюза за стопанска инициатива /ССИ/ са дигитализация
Коментари Харесай

Дигитализация и киберсигурност като основна цел на ССИ

" Основните цели на Съюза за стопанска самодейност /ССИ/ са цифровизация и цифрова промяна, както и киберсигурността и отбраната на данните. " Това съобщи в предаването " Бизнес старт " по Блумбърг ТВ новоизбраният ръководител на Съюза за стопанска самодейност, Васка Бакларова. " Вторият фокус на Съюза е преходът към Зелената договорка където можем да помогнем с информация и всевъзможни източници на запаси, с цел да се премине към възобновими източници ", добави тя.

" Високите цени на енергоносителите са съществено предизвикателство пред бизнеса, тъй като тези цени не бяха заложени в ценообразуването на предприятията и в този момент това е доста огромен стратегически проблем, с който би трябвало да се оправим ", безапелационна бе Бакларова.

Тя разяснява и проктобюджета на страната за 2022 години и размерът на минималната работна заплата. " Експертите, които работят към Съюза за стопанска самодейност са внесли редица забележки към проектобюджета, само че като цяло Съюза го поддържа, тъй като бюджет би трябвало да има. "

" Размерът на минималната работна заплата е мъчителна тематика за микро, дребния и междинния бизнес, тъй като това е промяна и стратегическо нарастване. На първо място би трябвало да се намерения по какъв начин да се усили коефициента на потребно деяние на чиновниците. Едва по-късно може да се разбере какво вършат те на работното си място, дали могат да бъдат ефикасни и по какъв начин действително биха могли да донесат повече изгода на своя шеф, с цел да може надлежно да не става въпрос за минимална работна заплата, а той да носи действително доходи на своя шеф ", показа още Бакларова.

 фотография: Лев Инс

Новото лице на ССИ, ръководителят на УС на ССИ Васка Бакларова идва от действителния бизнес бранш като създател и общоприет управител на Виомода България - новаторска немско-австрийска инвестиция за произвеждане на високотехнологични спортни дрехи.

Васка Бакларова е създател на Агенцията за корпоративно развиване, която оказва помощ на младежите да намерят сполучливата си реализация на пазара на труда посредством директен контакт с работодателите. Агенцията спомага за връзката сред младите експерти и студенти и бизнеса. Мисията ѝ е да спре приключването на млади и образовани фрагменти от страната ни и да се сътвори среда, в която те биха намерили сполучлива си кариера и развиване.

* наличие на Lev Ins

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР