„Основните принципи на Източното партньорство за изграждането на обща зона

...
„Основните принципи на Източното партньорство за изграждането на обща зона
Коментари Харесай

Борисов: Кризата, породена от COVID-19, в определен смисъл се превърна в момент на истината

„ Основните правила на Източното партньорство за построяването на обща зона на непоклатимост и разцвет, стъпила на споделени демократични полезности, резервират актуалността си. Форматът би трябвало да остане амбициозна, гъвкава и отворена платформа “.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на присъединяване си във видеоконференцията на държавните и държавните ръководители на страните от Източното партньорство, включващо страните членки на Европейски Съюз и източноевропейските сътрудници: Азербайджан, Армения, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Борисов ще взе участие във видеоконференция на ръководителите на страните от Източното партньорство

Премиерът Борисов и другите водачи от Източното партньорство разискаха дълготрайните политически цели на формата, съобразени с актуалните провокации, в това число и пандемията от COVID-19. Във фокуса на самодейността е постигането на устойчиви и интегрирани стопански системи, виновни институции и господство на закона, екологична и климатична резистентност, трайна цифрова промяна, обективни и приобщаващи общества.

„ Придаваме огромно значение на съдействието с всеки от шестте източни сътрудници. Една от главните цели на нашето партньорство е постигането на съответни и забележими резултати от директно значение за живота на жителите “, акцентира министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година



„ Кризата, подбудена от COVID-19, в избран смисъл се трансформира в миг на истината, като онагледи решимостта на Европейски Съюз да поддържа своите сътрудници в сложните за всички нас времена “, посочи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Европейски Съюз даде съвсем 1 милиард евро на Азербайджан, Армения, Беларус, Грузия, Молдова и Украйна за неотложни потребности и за подкрепяне на социално-икономическото им възобновяване от рецесията.

Премиерът означи неизменимия ангажимент на България и на Европейски Съюз към териториалната целокупност, независимостта и суверенитета на източните сътрудници, препотвърден в заключенията на Съвета на Европейски Съюз от 11 май 2020 година „ България придава особена значимост на усилването на устойчивостта на източните ни сътрудници в другите й измерения “, приключи министър-председателят Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР