Основните причини, които хората изтъкват, когато някой ги попита Защо

...
Основните причини, които хората изтъкват, когато някой ги попита Защо
Коментари Харесай

4 причини да отслабнеш, освен външния вид и здравето

Основните аргументи, които хората акцентират, когато някой ги попита " Защо искаш да отслабнеш? " са " За да наподобявам по-добре ", " Защото е добре за здравето ". Да, по този начин е,но несъмнено това не е задоволителна мотивация и съвсем всички дами, пробвали се да отслабнат заради тези две аргументи, се провалят. Всъщност има още няколко аргументи, които сигурно ще ви надъхат да започнете диета. Те нямат нищо общо със здравословното ви положение и външния тип. Двете по този начин известни аргументи за намаляване не работят задоволително сполучливо.

1. Всичко ще е единствено за няколко седмици - Когато имате тъкмо избран интервал, през който ще упражнявате и ще спазвате диета, всичко е доста по-лесно и прелестно. По този метод ще бъдете доста по-мотивирани. Ние Ви предлагаме да се доверите на диетолог и фитнес инструктор, които ще слагат някакви периоди. По този метод вие ще продължавате напред целенасочено, знаейки тъкмо след какъв брой дни ще можете да се отпуснете най-малко за мъничко. Мислейки, че ще би трябвало да спазвате досадната неприятна диета цялостен живот, няма по какъв начин да сте стимулирани. Когато обаче вършиме нещо, което Ви е занимателно и в това време Ви оказва помощ да се грижите за себе си, доста скоро ще забележите по какъв начин ще превърнете това в метод на живот.
2. Ще ви е доста по-удобно - Само няколко кг по-малко, а ще се чувствате стотици пъти по-добре. Ще се чувствате много по-комфортно в облеклата си. Копчето няма да ви стяга към този момент, дънките няма да основават дискомфорт, обичаният ви потник ще ви стои както преди. Когато свалите няколко кг ще видите какъв брой по-добре ще се чувствате в кожата си. Всички тези неудобства ще изчезнат и ще би трябвало просто да намерите съвършените за вас облекла и да се чувствате отлично в тях.
3. Няма да се задъхвате - Ако страдате от затлъстяване и имате непотребни килограми, то най-вероятно чувствате тежест при придвижване. С отслабването, това ще се промени. Лекотата, с която ще правите ежедневните си задания ще ви изненада в действителност доста. Ще се чувствате много по-комфортно и няма да се задъхвате на всяка втора крачка. Ще можете да вършиме всичко, което си поискате, в случай че съумеете да издържите единствено 8 седмици. Дори в един миг ще осъзнаете, че дългите разходки към този момент не са проблем, а даже в противен случай, ще се трансфорат в наслаждение. Когато свалите непотребните килограми, ще започнете да се движите доста повече, което ще ви помогне да продъжите с редуцирането на непотребните килограми. А когато достигнете мечтаната фигура, ще Ви бъде още по-лесно и прелестно да я поддържате.
4. Ще бъдете затрупани от похвали - Нека не забравяме, че и мъжкото внимание няма да закъснее, а то работи по-разкрасяващо от която и да е друга процедура. Комплиментите ще ви стимулират да продължавате да променяте себе си. Веднага щом започнете да виждате смяна в огледалото, ще стартират и другите хора да виждат тази смяна. Това ще Ви донесе спомагателна мотивация и предпочитание да вървите напред.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР